Produsent 2017-11-20T15:30:52+00:00

Produsenter

BIM produktdata for produsenter

Den enkle måten å fordele BIM produktdata for produsenter

Entreprenører og eiendomsforvaltere kan få tilgang på produktdokumentasjon med et tastetrykk via goBIM, et verktøy for produsenter som lar de respektive leddene i forsyningskjeden søke i dataene og hente egenskaper for bruk i en BIM, i COBie eller i de respektive forvaltningsverktøyne.

Kunder som benytter seg av ProductXchange kan anvende goBIM APIet for å finne den dataen de etterspør fra produsenter i forhold til dine produkter.

Selg mer! Dersom produktdokumentasjonen er enkel å få tilgang til, er det en mye større sjanse for at dine produkter blir valgt.

Ved å benytte ProductXchange vil dine produkter eksponeres for potensielle kunder på samme sted – og på samme måte – som varene til Europas største og ledende produsenter i «dine» kategorier

Systemet vil til enhver tid sørge for at produsenter er oppdatert og opererer i henhold til gjeldende regelverk i Norge og EU, for eksempel REACH. Samtidig som du er sikret full støtte for overlevering av data via COBie «drops distribution».
Bruker du ProductXchange vil dine produktdata løftes inn i det 21. århundre og bli fullt ut kompatible med markedets behov og det vil bli langt enklere å tilfredstille kundene og deres voskendedokumentasjonsbehov.

Be om demo

Spesifikasjoner/egenskaper

  • Vær i forkant av konkurentene! Å ha tilgang på BIM-data av høy kvalitet er en nøkkelfaktor når det kommer til kjøp og salg av eiendom. ProductXchange er fullt og helt kompatibelt med alle aspekter av BIM, inkludert de kommende kravene i forhold til COBie
  • Skap verdier for dine kunder! All kjøpt produktdata er automatisk sendt til kundene på formater som kan brukes i BIM.
  • Hold dokumenatsjonen oppdatert! Alle oppdateringer du måtte gjøre i dokumenatsjonen blir automatisk overført på kundenes ProductXchange-kontoer.
  • Ei dine data! Behold full kontroll og tilgang til din data gjennom å ha alt samlet på virksomhetens servere.
  • Vær trygg på at produktene du selger møter norske/EU krav og forordninger.
  • Øk muligheten for mersalg! Gjennom ProductXChange vil fremtidige forvaltere lett finne tilbake til produktene du i sin tid solgte entreprenøren, noe som gjør deg til det naturlige stedet å henvende seg den dagen produktet skal skiftes ut.

Oppdag din BIM produktdata løsning

INNSAMLING

Produktdata og -dokumentasjon

SETT

Datakrav for prosjektet ditt

SJEKK

Kontroller data og dokumentasjon

DISTRIBUER

Strukturert data