FDV/FM 2018-09-03T10:10:25+00:00
coBuilderPRO overleverer FDV-dokumentasjon

coBuilderPRO overleverer FDV-dokumentasjon

coBuilderPRO gir deg mulighet for sammenstilling, strukturering og overlevering av FDV-dokumentasjon. Du får full kontroll på dine underentreprenører, leverandører og alt av produkter, dokumenter og bilder på nåværede og tidligere prosjekter. Lag en proff FDV til sluttkunden når prosjektet er ferdig. Det er lett når alt av dokumentasjon ligger klart for deg.
Gå til coBuilderPRO her

Automatisk dokumentasjon på brukersted

Produkter og tilhørende dokumentasjon blir automatisk overført til ditt brukersted i coBuilderPRO når du handler hos din leverandør. Du inviterer enkelt dine underentreprenører til ditt brukersted og all dokumentasjon de samler inn blir overlevert deg.

  Manuell innsamling av dokumentasjon

 • Last opp bilder/tegninger/sjekklister og annen prosjektspesifik dokumentasjon via web.
 • Bruk cobuilderPRO appen til å ta bilde, legg til en kort beskrivelse og lagre på brukerstedet.
 • Skann produktets strekkode og legg til produktet med tilhørende dokumentasjon på brukersted.

  Sjekk-funksjon for verneruden

  Bruk den smarte sjekk-funksjonen i appen for å se om underentreprenørene har levert nødvendig dokumentasjon. Hvis produktet ikke ligger på brukersted kan du etterlyse dette hos underentreprenøren/leverandøren via appen.

   Overlevering av FDV-dokumentasjon

   FDV- dokumentasjon kan leveres raskt og enkelt til sluttkunde og hvis det spesielle krav fra Byggherre om strukturert FDV kan det gjøres mot Tverrfaglig merkesystem (TFM), Bygningsdeltabbellen (NS3451) og lokasjon. Sluttkunden mottar egen hjemmesiden med full oversikt over sitt bygg med oversendt produktinformasjon.