Entreprenør 2017-11-20T15:38:33+00:00

Entreprenører

Innhenting og distribuering av BIM produktdata for entreprenører

Den enkle måten for entreprenører å innhente og distribuere «as built» produktdata

Med ProductXchange, kan entreprenører begynne å innhente data fra det øyeblikket ett produkt er kjøpt, uansett hvor i forsyningskjeden innkjøpet har funnet sted. Alt du trenger å gjøre er å invitere dine underentreprenører og respektive leverandører via ProductXchange, og du vil motta alt av produktdata i samme sekund som handelen er gjennomført.

Å administrere og velge ut produkter blir enkelt og oversiktelig. Ved å ta i bruk de innebygde filtrene i ProductXchange, kan du velge ut de produkt-egenskapene som må innfris for de varene som du – eller dine underentreprenører – installerer. Ikke bare kan du filtrere bort maling med uønskede kjemikalier, vinduer med for lave u-verdier eller dører med for dårlige brannegenskaper, du kan også med enkel filtrering i ProductXchange høyne byggets miljøstandard i henhold til systemer som for eksempel BREEAM.

ProductXchange er designet for å tilfredstille alle krav, forordninger og lover du måtte møte både i Norge og EU. Brukere i hele forsyningskjeden vil automatisk få beskjed hvis det mangler etterspurt dokumentasjon, eller dersom det installeres produkter som ikke møter gjeldende krav. På den måten kan du fokusere mindre på tidkrevende papirarbeid og bruke mer av dine tilmålte timer til den faktiske byggeprosessen.

Ved overlevering av det ferdige bygget kan du via systemet lage rapporter og ulike manualer med et tastetrykk. I og med ProductXchange er en plattform basert på BIM, kan en slik manual overleveres på alle de «store» formatene.

Benytter du deg i tillegg av buildingSMART Data Dictionary (bSDD), kan all generert informasjon kommunisere med en rekke ulike BIM-verktøy. Hva dine underentreprenører måtte foretrekke av dataverktøy blir mer eller mindre uvesentlig så lenge det valgte verktøyet kan importere og eksportere IFC, Revit eller COBie.

BE om DEMO

Egenskaper/Spesifikasjoner

  • Fullt ut automatisert datainnsamling og distribusjon til hele forsyningskjeden
  • Distribuer dine «as built» produktdata til BIM, COBie og det du måtte ha av forvaltningsverktøy
  • Lag manualer for drift, vedlikehold og HMS, med ett tastetrykk
  • Spor og logg prosjektkostnadene effektivt gjennom å skaffe deg oversikt over kjøpte og installerte produkter i hele forsyningskjeden
  • Få levert sanntidsdata om hva dine underentreprenører installerer hvor, inkludert presis kostnadsinformasjon
  • Sett opp kriterier og regelsett for å unngå bruk av uønskede produkter og farlige materialer eller
    forsikre deg enkelt om at underentreprenører benytter materialer og produkter som møter kriteriene du har satt

Oppdag din BIM produktdata løsning

INNSAMLING

Produktdata og -dokumentasjon

SETT

Datakrav for prosjektet ditt

SJEKK

Kontroller data og dokumentasjon

DISTRIBUER

Strukturert data