Kontroller 2018-06-15T11:46:31+00:00

Oppdag din BIM produktdata løsning

INNSAMLING

Produktdata og -dokumentasjon

SETT

Datakrav for prosjektet ditt

SJEKK

Kontroller data og dokumentasjon

DISTRIBUER

Strukturert data

Sjekk og kontroller

ProductXchange er et verktøy for å sjekke om produktdokumentasjon er levert

Når du bruker ProductXchange vil du enkelt se om produktene tilfredstiller dine krav, og hvilke aktører som har bragt produktene inn på prosjektet.

Ved å bruke ProductXchange vet du konstant hva du bygger

Systemet er utviklet for å hjelpe deg med å overholde juridiske samt markeds- og prosjektspesifikke krav ved å dra nytte av de innebygde funksjonene som risikovurdering, kjemikaliefiltere, DoP-krav etc. Ved å ha dine produktdata i ProductXchange kan du enkelt sette egendefinert produktkrav basert på dine behov.

Kontroller juridiske, markeds- og prosjektspesifikke krav

Enklere oppfølgning av miljøkrav

Du kan forenkle dine rutiner og samtidig ha kontroll på de miljøkrav som stilles. Krav om EPD, Svanen, Produktsertifikat, egendeklarasjoner osv kan enkelt etterlves. Krav om å dokumentere produkter i BREEAM NOR kan enkelt gjøres, slik at du får kontroll på bruk av miljøvennlige produkter. Dette gjelder også krav om å dokumentere miljøkrav i henhold til f.eks. OHSAS 18001.

Oppfyll lovkrav

Krav om innhenting av lovpålagt dokumentasjon som Sikkerhetsdatablader (SDS), Ytelseserklæringer (DoP), moteringsveiledning og annen dokumentasjon oppfylles enkelt ved bruk av ProductXchange. Det vil også bli mulig å utføre søk basert på definerte kriterier som U-verdi, Brannmotstand, garantitid osv.

footer-eco-tree